en liten latter før helja din :)) nemmelig videoblogg...

Ja, utrolig nåkk en videoblogg, første på lenge.. var ren tvangs holding under hele videobloggen. trives ikke med å lage videoer alene mot et kamera. men, det er jo freeky vis man trives med det! kommer til bake til bloggen, etter helja. Jeg lader min Kjære ipod og koser meg med musikk i bussen (8 timer tur, i buss)
det blir kos, skal sitte sammen med maia og stappe oss med godteri ♥ og litt energi drikk :)) må jo holde meg våken. Må jobbe med skole stuff og laste ned mere musikk før turen. har dere noen musikk tips? jeg trenger noe bra til min kjære, noe rolig og noe kjapt, bare musikk. husk at jeg skal ha en sånn greie over helja. nemmelig spm runde. svarer på videoblogg på mandag.
(ihvertfall før 2012, pga dårlig værforhold). men, still spm å ha en riktig god helj :)))) <3

4 kommentarer

Matilde

24.feb.2011 kl.16:52

animal - neon trees

Photographs - Rihanna

Ingeborg Gulla

24.feb.2011 kl.17:35

søta!

ingriimarie

24.feb.2011 kl.20:58

Min bursdag:((((((

Ynglings sang?

bff i 9'ende?

hvor får du inspirasjonen din fra?

Veit ikke om man kun still spm nu, men gjør da no bre:D

vilste.blogg.no

24.feb.2011 kl.22:28

aw, søta <3

god tur

Skriv en ny kommentar

pernille marie

pernille marie

13, Meløy

jeg er født 28.10.97. liker å ta bilder og blogge. bildene jeg legger ut på bloggen er ikke lov å kopiere uten tilatelse. bildene er tatt med canon eos 550d. jeg blogger når jeg vil, og har noe å blogge om eller bilde og vise. alle bildene i side menyen er weheartit.com elsker alle bildene der. lager serier til sidemenyer vis du er intresert :)

Choice.

past.

hits