BEDRE OG MELD DERE PÅ !

Hei, som dere sikkert vet har jeg vært syk i dag. men, etter jeg fikk sove litt og slappe av, så forsvant hodepinnen(?) 
Sykt glad for at jeg har blitt bedre, for jeg skal nemmelig ha tentamen i morgen og vil jo ikke ta oppsamlings tentamen igjen... + at jeg får dra til Maia i bursdag i dag. Det eneste mamma sa var at jeg skulle balle meg inn med klær og da snakker vi votter, lue, hette, snøbukse, sjerf, boblejakke og ullsoker. For det siste jeg vil bli nå er syk.

og så til en annen sak, som i forige innlegg må jeg mase litt på at dere må melde dere på fotokalenderen min! dere kan vinne falsk øyevipper + andre ting som jenter liker. Så det er verdt å melde seg på ----> HER <----- kan du se reglene og konkuransen trykk --->HER<---- så meld deg på! (føler meg som en selger nå, men, men...)

så kommer det sikkert bilder i morgen av den kule bursdagen til Maia (Som er veldig kul) gleder meg til å danse litt med Maia  ♥ det er så standard i bursdager nå for tiden. (okei det har bare skjedd en gang) men uansett, vil jeg danse og le litt med Maia, Tora og Victoria ♥ (stakkars eline som ikke kunne komme, god bedring)

men, nå blir det fiksing så vi blogges! :)
synes at det trenges litt fiksing her og der.... og må hoppe ut av kosedressen. oppfinsom, peace den var ny!

 

HUSK Å MELD DEG PÅ!

 

 

2 kommentarer

Gina

08.des.2010 kl.16:56

så bra hodepinen forsvant:)

josefine nilsn

08.des.2010 kl.20:35

e e e ska meld me på i hælga :D

Skriv en ny kommentar

pernille marie

pernille marie

13, Meløy

jeg er født 28.10.97. liker å ta bilder og blogge. bildene jeg legger ut på bloggen er ikke lov å kopiere uten tilatelse. bildene er tatt med canon eos 550d. jeg blogger når jeg vil, og har noe å blogge om eller bilde og vise. alle bildene i side menyen er weheartit.com elsker alle bildene der. lager serier til sidemenyer vis du er intresert :)

Choice.

past.

hits